Una universitat és un espai de debat, de reflexió i de coneixement. La nostra és una organització jove, però no per això menys activa. Portem anys convidant a nombrosos polítics, economistes, empresaris i altres celebritats que venen a compartir les seves experiències i coneixement amb els nostres socis i sòcies. La nostra voluntat, en tots els actes, és la promoció del debat i la reflexió, la implicació dels joves en els afers polítics, tan a nivell nacional com internacional.
Amb la recent confirmació de presència al nostre acte del senyor Jorge Fernández Díaz, podem confirmar molt alegrament que gaudirem de la presència de tots els caps de llista per Catalunya a la universitat. Una oportunitat única per donar veu a la comunitat universitària perquè interpelin als diferents caps de llista i els condueixin els seus dubtes, preguntes o suggerències. Sota el nom “Espanya torna a les urnes” s’hi amaga l’esforç de molts mesos preparant-nos per aquest esdeveniment. I ara, més que mai, deba-t.org ja no té cap excusa perquè el debat electoral del dia nou de juny no sigui un èxit.