Col·loquis

Un col·loqui és una reunió d’aproximadament 15 socis i sòcies amb un personatge rellevant d’entorns polítics, econòmics i socials. L’objectiu és generar una major aproximació a un tema o persona en concret a partir de l’expertesa de la persona convidada.

A l’apartat Convidats trobareu les persones que han participat en els nostres col·loquis.

Actes Públics

Organitzem també actes oberts per a tota la comunitat universitària en forma d’esdeveniments de gran format realitzats en espais que poden acollir tota una audiència. S’hi tracten temes d’actualitat que considerem d’interès pels i les estudiants.

A l’apartat Actes trobareu més informació sobre els actes públics realitzats.

Cafè Tertúlies

A diferència dels col·loquis, els cafè tertúlies són actes on es busca un debat distès entre les persones convidades i el públic, també reduït a 15 socis i sòcies. Es compta amb un moderador que manté un cert ordre durant l’activitat i, d’aquesta manera, els socis participants poden prendre part activa del debat.

A l’apartat Actes trobareu més informació sobre les taules rodones que hem organitzat.

Debats Electorals

A deba-t.org ens omple d’orgull poder dir que hem organitzat tots els debats electorals a la universitat dels últims 10 anys amb candidats de primera línia. És per això, que en cada elecció municipal, autonòmica, general o europea, organitzem un debat electoral a l’Auditori de Ciutadella amb presència de diferents mitjans de comunicació.

Els socis i sòcies de la casa són un clau pilar pel seu bon desenvolupament.

A l’apartat Actes trobareu més informació sobre els debats electorals que hem dut a terme.