El passat 8 d’octubre de 2014 Toni Comín va obrir el curs a deba-t.org, protagonitzant el primer col·loqui de la temporada.

Toni Comín, que actualment és membre del Consell Assessor de deba-t.org, va néixer a Barcelona el 1971 en un ambient políticament molt actiu, ja que és fill de l’enginyer industrial, publicista i polític Alfonso Comín.  Va llicenciar-se en Filosofia i Ciències Polítiques per la UAB i actualment és professor de Ciències Socials a ESADE. Ha estat diputat pel PSC-Ciutadans pel Canvi, sent escollit les eleccions del 2003 i del 2006. El 2013, va anunciar que deixava de militar al PSC ja que considerava que s’havia incomplert el programa electoral.  Aquell mateix any, va fundar l’Associació Socialisme, Catalunya i Llibertat. Col·labora habitualment amb mitjans com RAC1,  el diari ARA o la Fundació Cristianisme i Justícia. A més a més, ha publicat diverses obres parlant, entre d’altres, del lideratge mundial global, la igualtat i els canvis socials. Ha estudiat amb profunditat el fenomen de la globalització, reflexionant, per exemple, sobre si la globalització neoliberal podrà passar a un keynesianisme global o sobre la dualitat entre liberalisme i socialdemocràcia i el seu paper avui en dia.
Toni Comín ha col·laborat en moltes ocasions amb deba-t.org. Segurament, ajudant a gestar l’associació tal i com la coneixem. Actualment, forma part del Consell Assessor de l’associació, prestant consell i ajuda en tot allò que cal. Va ser una bona oportunitat per parlar sobre temes d’actualitat i sobre les seves especialitats.
[vsw id=”113266042″ source=”vimeo” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]