Aprofitant el segon aniversari de la nostra organització, hem convidat el proper dimecres 19 de gener a les 12h30min a l’exministre de Treball i Afers Socials, Jesús Caldera, per parlar dels reptes d’Occident i la socialdemocràcia davant la crisis que patim.

En un acte que es celebrarà a la Sala de Graus Albert Calsamiglia de la Facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra, i sota el nom “Reflexions sobre la sortida progressista a la crisis”, l’ex ministre de Zapatero i Vicepresident Executiu de la Fundación IDEAS, reflexionarà sobre aquesta i d’altres qüestions en un acte que presentarà el president de Deba-t, Nacho Corredor, on també intervindrà la Doctora Emma Rodero, Vicerrectora d’aquesta Universitat, i on l’ex ministre podrà debatre amb els estudiants sobre diferents qüestions.

Caldera va ser un dels col.laboradors més estrets de Zapatero i qui el va ajudar a aconseguir liderar el PSOE a través de la corrent interna de Nueva Vía. Així mateix, durant el seu mandat al ministeri de Treball i Assumptes socials, va promoure la legalització de milers d’immigrants que vivien al nostre país i es trobaven en situació irregular, així com la llei dels matrimonis homosexuals. En l’actualitat, però, s’encarrega de dirigir la Fundación IDEAS amb l’objectiu de repensar les polítiques de la socialdemocràcia davant els reptes que s’ens presenten.

“Reflexions sobre la sortida progressista a la crisi”
Data: dimecres 19 de gener a les 12h30min.
Lloc: Sala de Graus Albert Calsamiglia (40.035). Universitat Pompeu Fabra. C/Ramon Trias Fargas 25-27. Barcelona.