El darrer divendres, deba-t.org va celebrar el seu darrer acte del curs 2012-2013 amb una sessió ‘club’ a deba-t.org. A través d’un fòrum-esmorzar amb el títol Noves cares, nova política? i on van participar Andrea Levy (PPC), Jaume Collboni (PSC) i Miquel Buch (CIU), diferents periodistes, polítics, joves emprenedors i estudiants universitaris es van donar cita al Principal de Tragaluz per fer una aproximació als reptes de la política i al paper de les noves fornades de polítics.

A l’acte, conduït pel Nacho Corredor, van assistir persones com l’Albert Sáez (director adjunt de El Periódico de Catalunya) o Marc Martínez Amat (cap de política de RAC1); Toni Reig (director general de Joventut) o Antoni Gutíerrez-Rubí ( director d’Ideograma); Luis Recuenco (professor de la UPF) o Teresa Roig (responsable web CCCB); i joves com la Carlota Jérez (graduada en Art i Literatura a la Sussex University) o el Nicolàs Tomàs (estudiant de periodisme).

Així, i amb la voluntat de reflexionar al voltant del necessari canvi de formes i fons a la política, vam intentar provocar un debat entre els ponents i el públic participant que va acabar amb més interrogants que certeses.