Aquest dimecres dia 18 de setembre, deba-t.org serà a la Mostra d’Associacions i Assemblees d’Estudiants que organitza cada any la Universitat Pompeu Fabra amb l’objectiu de donar a conèixer a la comunitat universitària la varietat d’organitzacions que hi conviuen.

La Mostra tindrà lloc a l’Edifici Roger de Llúria del Campus de la Ciutadella, just davant de l’Abacus, i durarà des de les 11 fins les 13h.

En aquesta mostra busquem conèixer els nous alumnes de la universitat i informar sobre les nostres activitats, objectius i que us en feu partíceps.

Els estudiants que comencin el primer curs i manifestin la voluntat de formar part de l’ organització deba-t.org en el marc de la Mostra d’Associacions podran gaudir d’un 10% de descompte en la primera quota de soci.

Us hi esperem!

Cliqueu aquí per anar a l’esdeveniment de Facebook.