La parlamentària catalana Laia Bonet s’ha incorporat avui al Consell Assessor de Deba-t.org, juntament amb Gerard Sensat, un dels fundadors de l’organització i fins ara vicepresident. D’aquesta manera, Deba-t.org continua en la consolidació de la seva activitat de la mà de persones amb experiència tal i com veniem fent amb l’ajuda de Carles Campuzano, Toni Comin, Eduard Vallory i Pablo Solana. Mercè Maresma assumeix, a més, la tasca de vicepresidenta de l’organització.

Laia Bonet (Valls, 1972) ha estat secretaria del Govern de la Generalitat del segon Govern d’Entesa i és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Bonet, diputada al Parlament de Catalunya des del 2010, ha estat portaveu adjunta del PSC en aquesta institució, i ha estat professora de Dret a la UPF, així com codirectora d’algun curs de postgrau en aquesta Universitat i tutora acadèmica de la UOC.

D’aquesta forma, el Consell Assessor de Deba-t.org, l’ òrgan de l’associació dedicat a l’assessorament i suport a la nostra activitat i al qual s’afegiran noves persones en les properes setmanes, queda configurat per Gerard Sensat, Carles Campuzano, Laia Bonet, Toni Comin, Eduard Vallory i Pablo Solana. Benvinguda!