Aquest matí, Francesc Vallés (coordinador del PSC al Congrés dels Diputats) ha protagonitzat una trobada amb alguns dels membres del Deba-t.lab (laboratori de Deba-t) amb l’objectiu d’intercanviar impressions sobre el programa electoral del PSC per les eleccions del 20 de Novembre.

Deba-t.org, en una de les seves editorials, va reivindicar fa uns mesos “la urgent necessitat, de repensar i reconduir la seva estratègia a l’hora d’incidir (i, insistim, visualitzar aquesta incidència) d’aquells companys catalans dels que, en el conjunt de l’Estat, són visualitzats com la gran alternativa  al Partit Popular, però que en el cas de Catalunya podrien ser condemnats, i per tant responsables del resultat electoral de la seva federació política, a un resultat poc agradable, fins i tot, pels que en aquest temps, i després de visualitzar una utilitat del seu vot relativa, podrien optar d’aquí uns mesos per canviar la direcció del seu vot”.

Així, en la trobada els membres del laboratori han parlat sobre aquesta, i d’altres qüestions vinculades a l’economia, la promoció del treball i la prestació de serveis públics. Vallés és Llicenciat en Dret per la UAB i va cursar un Màster a la Universitat de Georgetown a Washington, DC (2000). Així, és doctor per la UAB amb una tesi tituladaControl externo del gasto público y Estado constitucional.