Començà el mes de juny amb un sopar informal organitzat per Nacho Corredor, president del Centre de Reflexió Deba-t.org, i el jove Roger Montañola, diputat d’Unió al Parlament. L’excusa? Unir sota un mateix paraigües joves catalans de diferents sensibilitats ideològiques que destaquen en l’àmbit econòmic, polític i social mitjançant diferents activitats. Amb la companyia especial, en aquella ocasió, del Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i al voltant d’un sopar-col.loqui que girà entorn la cultura, joves com Jordi Villanueva (secretari general de la Internacional Liberal de Joves), Pau Garcia-Milà (fundador d’EyeOS) o Julio Jiménez (col.laborador de El Periódico de Catalunya) van participar en un sopar amb l’objectiu de crear, a través de la seva interrelació i la generació de confiances mútues, un capital social especialment necessari donat els àmbits en els quals treballen.

Ahir a la nit, Deba-t.org va formalitzar aquestes trobades, mitjançant l’anomenat club.deba-t.org, amb l’objectiu d’esdevenir un espai d’ interrelació especialment per joves de fora de la nostra organització i que tenen la voluntat de treballar pel seu entorn. Andrea Levy (vicepresidenta dels Joves del Partit Popular europeu), Nicolás Guardans (empresari)Marta Pascal (vicepresidenta de les JNC), Javier López (primer secretari de les JSC), Oriol March (periodista al diari ARA), Albert Puell (fundador de l’ONG The South Face), o José Antonio Coto (diputat i president de NNGG) van ser alguns dels 40 assistents al primer sopar-cocktail del club.deba-t.org.

Abans del cocktail, que va comptar també amb la presència de l’Eduard Vallory, director general de la Graduate School of Economics, i el conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, aquest últim, juntament amb el jove Diego Arroyo (CEO de Kairos Society Spain i membre de Deba-t.org),  van protagonitzar un col.loqui amb la resta de convidats, en un exercici de diàleg intergeneracional per parlar dels reptes que tenim com a país. Amb el Club Deba-t, la nostra organització complementa altres activitats tal com les Taules de Deba-t, col.loquis organitzats periòdicament per un grup reduït de socis ; actes a la Universitat, com el debat celebrat la darrera setmana que va comptar amb més de 400 assistents.

Descarregar en PDF la intervenció que va fer en Diego Arroyo complementant la del Conseller.