A poc més d’un mes de les eleccions Generals del 20N, i amb més de 400 alumnes expectants, Deba-t.org va organitzar ahir un debat amb alguns dels candidats dels partits catalans a les eleccions. Dani Fernández (PSC), Carles Campuzano (CIU), Dolors Montserrat (PP), Joan Tardà (ERC) i Laia Ortiz (ICV) van protagonitzar un dinàmic debat per parlar de qualitat democràtica, economia, organització territorial i que, amb la col.laboració de l’Eduard Güell (membre del deba-t.lab) va comptar amb preguntes del públic.

L’acte, moderat per Nacho Corredor, president de Deba-t.org, va acabar amb una cita del llibre “Educar en la política” de l’Eduard Vallory, asessor de Deba-t.org, tot encoratjant els presents a exercir el seu dret a vot el proper 20 de novembre:

“Vivim en una societat democràtica on els drets i les llibertats fonamentals estan reconeguts i garantits. Però cal exercir-los, cal apropiar-se’ls. Això vol dir ocupar la plaça pública, prendre la paraula, assumir responsabilitats i riscos. No deixeu que us arraconin en una cantonada de la plaça a fer el paper de públic; ocupeu-ne el centre; sigueu, en el sentit més ple del mot, ciutadans i ciutadanes”, deia Joan Raventós. El 20 de novembre, segurament, pot ser un dia important per ser ciutadans… I ciutadanes. Gràcies… I bona sort!

En el transcurs del debat, organitzat a la Universitat Pompeu Fabra, l’acte va ser al “Trending Topic” (els termes més populars) de Twitter mitjançant el hashtag #debatupf.