En els propers dies, Deba-t començarà a participar als esmorzars de treball del Grup Repensar les Polítiques Socials, coordinat pel diputat de CIU al Congrés, Carles Campuzano (responsable de les àrees de cooperació, pensions, treball o immigració del Grup Català a Madrid) i on també col.laboren Montserrat GuibernauJosep Maria Cleries, Josep Santacreu o Carme Mur.

Aquest grup, que va nèixer tot considerant que “tots els temes de caire social i que fan referència a les polítiques públiques en aquest terreny mereixen avui dia una especial atenció, perquè el món i el nostre país canvien d’una manera i a una velocitat tal que fan necessari   una reflexió permanent” es reuneix sis cops l’any i té l’objectiu de “no només tenir coneixement i opinió sobre allò que passa, sinó també d’incidir-hi” en les polítiques, principalment, a través del seu coordinador i membre del Consell Asessor i d’Estratègia de Deba-t, Carles Campuzano.

Als esmorzars de treball del Grup coordinat per Campuzano, on ha col.laborat també gent com l’actual president de la Generalitat, Artur Mas, “durant dues hores” s’examina “un tema concret del nostre àmbit de reflexió”, les polítiques socials, “amb l’ajut d’un dels membres del propi grup o d’un convidats extern a qui encomanem fer inicialment una petita exposició introductòria sobre la qual, a continuació, tots debatem”.

La presència de la nostra entitat en aquest Grup té com objectiu aportar una visió generacialment jove, lluny de dogmagismes ideològics i no limitada a la repetició d’antics esquemes ideològics, sinó en la generació d’un discurs propi emmarcat dintre els nostres valors i amb l’objectiu d’incidir en el discurs polític del nostre país.