Amb l’objectiu de complementar el reportatge que està elaborant Deba-t per a la seva revista amb neuròlegs, economistes, sociòlegs i d’altres experts en el camp de les drogues per parlar sobre la seva historia, legislació i conseqüències del seu consum excessiu, el proper 17 de febrer a les 13h, Eduardo Hidalgo i José Carlos Bouso, reconeguts investigadors en el camp de les drogues de síntesi, faran una conferència a la Sala de Graus Albert Casalmiglia (40.035) de la Universitat Pompeu Fabra per parlar de l’adulteració dels síntetics al nostre país i per analitzar les diferències entre uns i altres.

José Carlos Bouso es psicòleg clínic i autor del llibre “Qué son las drogas de síntesis” (RBA), així com de nombrosos estudis científics i de divulgació. Bouso, fins fa poc temps investigador de la Universitat Autònoma de Madrid, ha estat la primera persona en obtenir permisos oficials per fer estudis terapèutics amb MDMA i actualment treballa a l’Hospital Sant Pau de Barcelona realitzant estudis amb drogues al.lucinògenes.

Eduardo Hidalgo, psicòleg i master en drogodependències, és col.laborador de revistes com “Cáñamo” o “Ulises”. A més, és autor dels llibres “Ketamina”; “Heroína”; i “Sabes lo que te metes? Pureza y adulteración de las Drogas en España; així com coautor dels llibres “Cannabis” i “LSD“.

DRUGS, SET & SETTINGS
Modera:
Nacho Corredor, president de Deba-t.
Intervenen: José Carlos Bouso i Eduardo Hidalgo.
Lloc: Sala de Graus Albert Casalmiglia (40.035) el 17 de febrer de 13 a 15h. C/Ramon Trias Fargas 25-27 (Campus Ciutadella -L4 Metro). BCN.