Avui, 25 de gener del 2016, ens hem reunit amb Antoni Bassas, actual periodista al diari Ara, antic corresponsal de TV3 a Washington i presentador durant 14 anys del Matí de Catalunya Ràdio.
Antoni Bassas i Onieva (Barcelona, 1961) és periodista de ràdio i televisió i és membre de l’equip directiu del diari ARA, del que també es accionista des de la seva fundació l’any 2010. És llicenciat en ciències de la informació per la UAB i ha guanyat nombrosos premis de renom, com per exemple el premi Ondas per la secció d’humor “Alguna Pregunta Més” l’any 1997.

Actualment té el seu propi canal d’informació, l’AraBassas, que es mostra com una barreja d’editorial diària en format televisiu així com també un centre d’entrevistes, tertúlies i reportatges.L’Antoni Bassas va endinsar-se per primer cop en el món del periodisme a l’edat de 16 anys (any 1978) col·laborant a Ràdio Joventut Barcelona, passant a treballar a Ràdio Barcelona (propietat de cadena SER) l’any 1981 realitzant programes esportius. Després passarà a Catalunya Ràdio l’any 1985 en el mateix format. L’any 1995, però, canvià radicalment la seva “orientació” periodística decantant-se a les informacions generalistes i començà a presentar El Matí de Catalunya Ràdio, líder d’audiència durant 14 anys consecutius a Catalunya. Durant aquesta etapa d’èxit professional va entrevistar a grans personalitats del món de la política (Aznar, González, Zapatero, etc) i de la societat en general (Dalai Lama, Gorbachov, Woody Allen, etc). L’any 2008 va finalitzar aquesta etapa i va ser destinat com a corresponsal per TV3 a Washington D.C entre 2009 i 2013. Ha col·laborat també a programes de TV3 com Divendres, El Convidat, El Club o A Contracorrent.