El darrer divendres, Cristina Gallach va visitar deba-t.org en un dels nostres col·loquis habituals amb un grup de socis.

Cristina Gallach és periodista i exportaveu de Javier Solana a l’OTAN i a la Unió Europea. Actualment, després d’una llarga trajectòria a Brussel·les, és portaveu del Consell de la Unió Europea.

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Relacions Internacionals per la prestigiosa Universitat de Columbia, amb especialització en Diplomàcia, Seguretat i Defensa, ha estat reconeguda pel Financial Times com una de les 30 persones més influents a Brussel·les i ja durant els anys 80 va ser premiada amb les tan sol·licitades beques Fullbright per cursar els estudis de postgrau als EEUU. .

El col·loqui va consistir en una petita entrevista inicial i posteriorment un torn obert de preguntes dels socis de deba-t.org. En aquest diàleg es va parlar sobre les seves experiències personals quan treballà a l’OTAN, en missions com la de Kosovo, i també es va debatre l’actual situació de la Unió Europea.