El darrer divendres, Rafael Vilasanjuan va compartir col·loqui amb un grup de socis de deba-t.org. Actualment és el director de l’ISGlobal, un dels think tanks en matèria de salut més reconeguts.

Periodista de formació i expert en política internacional, ha dirigit diferents institucions i organitzacions com Metges Sense Fronteres, de la qual va ser Secretari General Mundial. Actualment, podeu llegir-lo a El Periódico en la secció d’internacional i també podeu veure’l i escoltar-lo a la Cadena Ser i a TV3.

El col·loqui va consistir en una entrevista inicial i posteriorment un torn obert de preguntes dels socis de deba-t.org. En aquest diàleg es va parlar de la tasca de ISGlobal i dels conflictes on el convidat hi va intervenir per raó de la seva feina, com Afganistan o Txetxènia; com també de la història de Metges Sense Fronteres i la seva acció arreu del món i la situació actual de la cooperació internacional.