El passat dimarts 7 de maig,  el portaveu del Parlament Europeu i Director de Mitjans d’aquesta institució, Jaume Duch, i la Dra. Susana del Río, directora del projecte Upgrading Europe, van protagonitzar un acte per parlar sobre els reptes europeus a la Universitat Pompeu Fabra.

En el marc de l’Any Europeu de la Ciutadania, i tenint en perspectiva les properes eleccions al Parlament Europeu el proper 2014, vam organitzar un acte públic i obert a la comunitat universitària per parlar d’Europa, i concretament de les seves institucions. Segueix sent la Unió Europea un projecte capaç d’il·lusionar? Segueix sent “el nostre horitzó comú”? Podran les institucions europees assumir tots els reptes que tenen per davant?

Els ponents van intentar donar resposta a tots aquests interrogants.

  • Susana del Río és Doctora en Ciències Polítiques i socials, Directora i Autora del projecte Upgrading Europe. Experta en participació ciutadana i acció comunicativa europea. És autora de diversos llibres i publicacions.
  • Jaume Duch és Portaveu del Parlament Europeu i Director de Mitjans d’aquesta institució. Exprofessor de Dret Internacional Públic i Dret Europeu a la UB, és autor de diverses publicacions i articles sobre qüestions institucionals europees i sobre comunicació.
Moltes gràcies als que vau venir-hi i participar-hi!