El darrer dijous, Salvador Alemany i el jove Marc Berruezo van protagonitar un dels diàlegs en format ‘club’ de deba-t.org. En una trobada celebrada al Principal de Tragaluz on van assistir joves de l’àmbit polític, acadèmic i empresarial com Oriol Ristol (responsable d’empresa de la JNC), Gerard Vidal (MEP Headoffice del EPP) o Joan Rosselló (membre de Kairos Spain i professor associat a la Universitat Pompeu Fabra) Berruezo i Alemany van protagonitzar una sessió on el públic va configurar en gran part el contingut de l’acte mitjançant les seves preguntes.

L’acte, en format entrevista i conduït per Nacho Corredor, també va comptar amb l’assistència de Laia Bonet (assessora de deba-t.org), Lidia Plaza (TedxYouthBarcelona) o Rocío Martínez-Sampere (Vicepresidenta de la Comissió d’Economia del Parlament de Catalunya), i va girar al voltant del concepte d’empresa, la seva relació amb la societat, la seva responsabilitat en l’actual situació econòmica, així com d’altres qüestions vinculades a infraestructures, entre d’altres.

Marc Berruezo (22 anys) és estudiant a ESADE. Nascut a Vilanova i la Geltrú, va ser guanyador del premi de Ciències Socials de la Fundació Ernest Lluch l’any 2010. Abans d’anar a la universitat, però, va fer un any de voluntariat per Amèrica, Europa, Àfrica, Àsia i Oceania, en el marc d’un projecte de fotoperiodisme de l’AFCI International. Ha treballat al Perú, a la fundació de microfinances d’un banc, i en l’actualitat treballa a Google des de Madrid. D’altra banda, Salvador Alemany, un dels empresaris més importants del país, és president d’Abertis.