El MUEC – MCJ, amb la col·laboració de Deba-t, organitza una jornada de conferències en motiu de la vinguda del Papa Benet XVI a Barcelona. La Sagrada Família, el Ministeri Petrí i els mitjans de comunicació i Església seran els temes que es tractaran, a mans de l’Etsuro Sotoo, escultor de la Sagrada Família, Mn. Salvador Pié, teòleg, i Josep Maria Carbonell, ex president del CAC.

10h. Mitjans de Comunicació i Esglèsia. Josep Maria Carbonell (ex president del CAC).

11h45min. Coffee break.

12h15min. L’empremta de la fe en els elements arquitectònics i artístics de la Sagrada Família. Etsuro Sotoo.

14h. Dinar.

16h30min. Origen i exercici del ministeri petrí a l’Esglèsia Catòlica. Dr. Salvador Pié.

Les conferències tindran lloc el proper dissabte 6 de novembre a la Universitat Pompeu Fabra (Carrer Ramon Trias Fargas, 25 – 27), amb inici a les 10h i fins les 19h. [PROGRAMA AQUÍ]. Inscripcions: admin.muec@gmail.com (Nom i cognoms, edat, telèfon i e- mail).