No podem acabar d’una altra manera aquest curs (setembre 2009 – juny 2010), sinó és agraint la participació variada i plural de diferents persones en el nostre projecte. Així ho han fet públicament, bé a través dels nostres seminaris, les nostres publicacions, els nostre col.loquis o conferències, en Joan Rangel (delegat del Govern d’Espanya), Francesc Vendrell (ex portaveu del PPC), Luis Solana (ex president de Telefónica), Josep Piqué (president de Vueling), Montserrat Nebrera (catedràtica de Dret Constitucional), Ramon Tremosa (eurodiputat de CIU), Joan Tardà (ERC), Jordi Guiu (degà de la Facultat de Ciències Polítiques de la UPF), Toni Comín (diputat PSC-CpC), María Blanco (Dra. en Ciències Econòmiques), Jaime García Legaz (secretari General de FAES), entre d’altres, així com totes les autoritats, membres del Govern, de cercles empresarials, mitjans de comunicació (El Mundo, Catalunya Ràdio, El Plural…), l’editorial Episteme, partits polítics, acadèmics, representants sindicals, joves universitaris (que són les persones que justifiquen la raó d’ésser de la nostra estructura) i tots els membres de les institucions que s’han acostat a nosaltres amb l’objectiu d’interessar-se i ajudar-nos amb el nostre projecte. Un projecte que continuarà amb més activitat pública passat l’estiu;que no s’atura; i que incorpora permanentment persones amb inquietuds pel món que l’envolta; amb interés per millorar la societat de la qual és part; i que forme(m) part d’una generació que haurà de superar, amb dificultat, però amb força, aquesta crisi de la qual, probablement, nosaltres no en siguem responsables directes, però què haurem d’assumir-la com a punt de partida per fer evolucionar el sistema.