La catedràtica Montserrat Nebrera impartirà una conferència al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra tot just un any després de que en aquesta Universitat pronunciés una conferència sobre economia que li va costar l’obertura d’un expedient al partit de la que era representant al Parlament.

Coincidint amb el primer aniversari de Deba-t (www.deba-t.org) Nebrera, en un acte obert al públic, parlarà d’actualitat i farà un resum del que ha estat la seva experiència en el món polític en un acte on hi haurà lloc per les preguntes.

Així mateix, explicarem quines seran les properes activitats de l’organitzacio: l’imminent publicació d’un llibre de conferències, així com d’una revista, els propers col.loquis previstos amb un cardenal, membres del Govern i demés… T’hi esperem!

Modera: Nacho Corredor, president de deba-t.
Intervenen: Jordi Guiu, degà de la Facultat de Ciències Polítiques de la UPF; Gerardo Sensat, vicepresident de deba-t.