Des de la plataforma juvenil deba-t.org ens agradaria convidar-vos a assistir a l’acte “El model Barcelona a debat” que tindrà lloc el proper dimecres 29 d’abril a les 12h al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (C/ Ramon Trias Fargas 25-27, Barcelona).

El proper 24 de maig, en una de les dates electorals claus d’aquest 2015, tindran lloc les eleccions municipals. El sentit d’aquest vot fixarà els objectius a nivell local pels propers 4 anys, però alhora és la primera ronda d’un any ple de comicis, i seran sens dubte un termòmetre per totes les forces polítiques i els nous eixos i equilibris que s’estan consolidant.

Comptarem amb candidats dels principals partits que tenen representació als municipis de Catalunya i ens centrarem, en aquesta ocasió, en el debat municipal de l’Ajuntament de Barcelona. Sent així, el 29 d’abril comptarem amb la presència de:

Antoni Vives (CIU)
Alfred Bosch (ERC)
Jaume Collboni (PSC)
Gerardo Pisarello (BeC)
Àngels Esteller (PP)
Carina Mejías (C’s)
Maria Rovira (CUP)

L’acte serà moderat per la Mercè Maresma, presidenta de deba-t.org i estudiant del Màster en Advocacia IDEC-UPF, i en Jaume Ríos, secretari general de deba-t.org i estudiant de Ciències Polítiques a la UPF.

Què? EL MODEL BARCELONA A DEBAT

Qui? Antoni Vives (CIU), Alfred Bosch (ERC), Jaume Collboni (PSC), Gerardo Pisarello (BeC), Àngels Esteller (PP), Carina Mejías (C’s) i Maria Rovira (CUP-Capgirem BCN); moderats per Mercè Maresma i Jaume Ríos.

Quan? El 29 d’abril a les 12h

On? A l’Auditori del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona.

Us hi esperem!

Si ho destigeu, podeu confirmar-hi assistència a través del següent esdeveniment a la xarxa social Facebook: https://www.facebook.com/events/766848406761664/

L’acte és obert a tothom.

Contacte premsa: deba-t@deba-t.org  o telèfon 657 508 359