Santi Rodríguez, enginyer i portaveu adjunt del Partit Popular Català al Parlament de Catalunya, va ser en un col·loqui per a socis de deba-t.org a la Universitat Pompeu fabra el passat divendres 31 d’octubre.  

Santi Rodríguez Serra va néixer a Vilanova i la Geltrú el 1964. És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i diplomat en Ciències Empresarials per la UOC, Enginyer Tècnic de Telecomunicacions per la UPC de Vilanova i la Geltrú, i Enginyer Tècnic Industrial, per la UPC de Terrassa. Ha estat professor associat de l’Escola d’Enginyeria de la UPC de Vilanova i la Geltrú des de 1991 fins el 2002. És també regidor portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de 1995, i actualment diputat al Parlament de Catalunya, responsabilitat que ocupa des de 2003, exercint com a portaveu adjunt del Grup Parlamentari des de 2012. Membre de la comissió de política territorial i obres públiques, ha estat membre del Consell Assessor del Parlament de Catalunya en ciència i tecnologia, membre de les comissions d’investigació sobre les caixes d’estalvi i la sanitat, així com portaveu del PPC a la comissió d’investigació sobre les irregularitats al Palau de la Música Catalana, a la ponència conjunta per a l’elaboració de la llei electoral de Catalunya i a la comissió d’empresa i ocupació.