El passat 7 de maig a les 11:00 del matí, l’Auditori del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra va acollir el debat: “#EP2014: Quina Europa vols? Atreveix-te a decidir”, entre els membres de les llistes amb representació actualment a les institucions europees.

El proper diumenge, més de 400 milions de ciutadans europeus estan cridats a les urnes, en un dels exercicis de democràcia més grans del món, per triar 751 representants amb una incidència real en la presa de decisions molt superior a la que molts imaginem.

Al debat, realitzat conjuntament amb els nostres amics de SexyEurope, va comptar amb la presència de:

Esther Niubó (PSC)
Ramon Tremosa (CIU)
Andrea Levy (PP)
Ernest Maragall (ERC)
Ernest Urtasun (ICV)

I tu, ja saps a qui votar? Si encara no ho tens del tot clar, podria ajudar-te el vídeo que publiquem avui, amb el debat en tota la seva totalitat. Més de dues hores d’apassionant reflexió entorn Europa i els temes que més ens interessen: economia, polítiques públiques o igualtat, entre d’altres.