La setmana passada ens va visitar Muriel Casals en un dels nostres col·loquis per a socis.

Actualment Muriel Casals és col·laboradora habitual del setmanari  El Temps i del programa “ Economia i empresa” de  Catalunya Informació. Va ser membre del consell d’administració de la  Corporació Catalana de Ràdio i Televisió entre 1983 i 1988 i membre del  Consell Català del Moviment Europeu. Des de l’any 2003 fins al 2007 va formar part de la junta de l’ Ateneu Barcelonès i des de l’any 2008 és membre de la junta d’ Òmnium Cultural, entitat que fou premiada amb la Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona al maig del 2012 i de la qual Muriel Casals n’és presidenta des del 2010.

El col·loqui va consistir en una petita entrevista inicial i posteriorment un torn obert de preguntes dels socis de deba-t.org.