En aquest país cal un gran diàleg intergeneracional”, va dir Nacho Corredor, fundador de deba-t.org a la festa d’aniversari de l’entitat celebrada el 3 d’abril. En l’acte, presentat per Cristina Puig i en el qual també van intervenir Borja JuezJaume Giró (director executiu de “la Caixa”), Corredor va insistir en que “habitualment en els fòrums de discussió pública sempre es veuen les mateixes cares. Ja és hora d’incorporar als joves en aquest entorn”.

Entre el públic assistent més de 200 representants del món empresarial com Ana Aguirre (directora de Comunicació de Foment), acadèmics com María Gundín (UPF) o Xavier Martínez Celorrio (UB), periodistes com Marc Martínez Amat (cap de política de RAC1), Eva Peruga (denfesora d’igualtat de El Periódico de Catalunya), Vicent Partal (director de Vilaweb), Saül Gordillo (director de El Periódico Digital), joves professionals i estudiants com Adrià Recasens (MIT) o Àlex Lopera (Kairos Spain) i polítics com Jordi Vilajoana (Govern), Jordi Cañas (C’s), Andrea Levy (PPC), Rocío Martínez Sampere (PSC), Marta Vilalta (ERC), alguns dels quals intervenen al vídeo d’aquesta entrada.