Jordi Xuclà (@jordixucla) diputat de CiU al Congrés dels Diputats per Girona i President de la Fundació Llibertat i Democràcia ha protagonitzat avui un col·loqui amb els socis de Deba-t.org a la Universitat Pompeu Fabra.

La llarga experiència de Xuclà com a observador electoral internacional i el fet que actualment sigui portaveu de CiU a la Comissió d’Assumptes Exteriors i Defensa del Congrés dels Diputats ha propiciat una conversa dinàmica entre els socis i el convidat on s’han tractat temes tan variats com el canvi de la llei electoral, el control de l’activitat parlamentària, les eleccions a Veneçuela, el règim cubà, les dictadures d’esquerres i de dretes, les eleccions dels EUA, la relació Catalunya-Espanya, la convivència entre mitjans, societat i política o la defensa estatal i internacional, sobre el que ha determinat que “els exèrcits europeus necessiten menys camions i tancs i més satèl·lits i serveis d’informació”.

Al vídeo següent hi podeu trobar  les impressions que s’ha endut en Jordi Xuclà després de la nostra trobada: