Ahir, després de les vacances d’estiu, vam reiniciar les activitats del club.deba-t dirigides a joves catalans implicats amb la societat a través del periodisme, l’empresa, la política, la cooperació o altres formes d’activisme social… Sota el títol “Hi ha alternatives? L’esquerra a Catalunya i al món” Antoni Castells (exconseller d’Economia del Govern de la Generalitat) i Julio Jiménez (habitual de les nostres trobades, de 25 anys, i llicenciat en Dret i Economia per la Universitat Pompeu Fabra) van protagonitzar un acte moderat per Toni Comin (professor a ESADE i membre del Consell Assessor de Deba-t.org).

Seguint amb el format habitual de les nostres trobades, Castells, Comin i Novella van dialogar en un col.loqui amb els assistents sobre la possibilitat i/o necessitat de plantejar un discurs ideològic alternatiu a Catalunya i el món, dies després que el Govern de la Generalitat demanés un rescat financer a l’Estat, la manifestació de l’11S i en un moment de manca de projectes polítics a Europa. A l’acte també van assistir altres membres del Consell Assessor de Deba-t.org, com Laia Bonet (diputada del PSC al Parlament), Carles Campuzano (diputat de CiU al Congrés) i Eduard Vallory (director de la Barcelona GSE).