Ahir a les 12h al Campus de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) s’hi va celebrar una taula rodona per parlar sobre la llei electoral catalana organitzada per Estudiants pel Canvi (www.estudiantspelcanvi.wordpress.com)  i Deba-t.org.

Els ponents van ser en Toni Comin (exdiputat del PSC i impulsor de la ILP per una llei electoral catalana), en Rafel Nadal

[@nadalrafel] (periodista) i en Josep Lluís Rovira (vicepresident d’Acció per la Democràcia [@accioperladem i www.accioperlademocracia.org ] i expresident de PIMEC). L’encarregat de moderar la conversa va ser en Nacho Corredor (estudiant de polítiques a la UPF i president i fundador de Deba-t.org).

Entre el públic, que va omplir l’aula que havíem reservat, s’hi van trobar personalitats com en Jaume Collboni (diputat del Partit Socialista de Catalunya al Parlament), en Jordi Cañas (diputat de Ciutadans al Parlament), l’Eduard Vallory (director de la Barcelona Graduate School) o en Maiol Sanaüja (director del Cercle d’Estudis Sobiranistes), així com membres d’Acció per la Democràcia, Estudiants pel Canvi, socis de Deba-t.org i estudiants de la Universitat Pompeu Fabra.

Durant l’acte es van anar projectant amb l’ajut d’una pantalla tots els tweets que utilitzaven el hashtag #lleielectoralJA, que va servir per instrumentalitzar debats paral·lels o simultanis als que s’estaven produint a la mateixa aula i donar l’oportunitat de participar en la conversa al públic i als qui ho seguien a través de les xarxes socials.

Des d’aquí volem enviar un sincer agraïment a tots aquells qui vau assistir a la taula rodona i als qui hi vau participar a la xarxa. Us animem a seguir les publicacions de la campanya #lleielectoralJA, que clourà divendres una setmana intensa de publicacions.

La foto és cortesia d’Acció per la Democràcia (gràcies!). Durant els propers dies anirem penjant les fotos i vídeos que ens arribin de l’acte.