La darrera setmana Nacho Corredor, president de Deba-t.org, va participar a la darrera edició de 59 segons de TVE, dirigit per Francesc Cruanyes, juntament amb Clara Chinchilla; Diego Arroyo; Aina Vidal; Mohamed El Amrani; i Alba Crusellas. El programa, presentat per Cristina Puig, va fer el seu rècord d’audiència des dels inicis de les seves emissions en aquesta edició, i ho resumeix així a la seva web:

Els joves estan més interessats en la política del que sembla i participen de moltes maneres en la vida social. Aquest és el resum del debat que sis joves de 19 a 26 han fet a 59 segons. ‘La cosa pública ens interessa, però no ens sentim representats pel sistema de partits ni per alguns polítics’. Tot i les perversions que denuncien, la majoria de joves creuen en el joc democràtic i en el funcionament del sistema. Comparteixen els missatges del moviments com el del 15-M però els sap greu que els indignats no hagin aconseguit un discurs més coherent i menys testimonial.

Pel que fa als estudis, reconeixen que estan més ben formats que els seus pares, però admeten que potser hi ha massa llicenciats universitaris. En tot cas, més que la formació, valoren la predisposició i recorden que ‘per molts coneixements i habilitats que es tinguin no valen gaire sense una bona actitud davant la feina’. En general, critiquen que la feina pels joves s’hagi tornat gairebé sempre temporal, fet que consagra la reforma laboral i els fa reclamar una igualtat d’oportunitats real.