El Molt Honorable President de la Generalitat, Artur Mas, ha protagonitzat la darrera activitat del centre de reflexió universitari Deba-t abans de les vacances de Setmana Santa. Mas ha estat convidat a un dels esmorzars amb estudiants universitaris que Deba-t organitza de forma periòdica, i on els últims mesos han estat protagonistes Miquel Iceta (portaveu del PSC al Parlament), Javier Zarzalejos (ex secretari General de Presidència dels Governs d’Aznar), Montserrat Tura (ex consellera de Justícia) o Miquel Roca (redactor de la Constitució).

El president de la Generalitat, Artur Mas, i un grup de 15 estudiants de Ciències Polítiques, Dret, Economia i Publicitat de la Universitat Pompeu Fabra, han estat analitzant els primers 100 dies de Govern, així com d’altres qüestions de caire polític econòmic i social. El contingut dels col.loquis, com és habitual en aquest tipus d’activitats del centre de reflexió, són de caràcter confidencial i constitueixen un espai de reflexió que, a la vegada, instrumentalitza un nexe d’unió entre universitaris i polítics.

Deba-t (www.deba-t.org) és un centre de reflexió independent fundat el gener del 2009, format per estudiants universitaris de diferents disciplines, i que té com objectiu la generació i difusió d’idees, així com la promoció del pensament i l’esperit crític, mitjançant cursos acadèmics, fòrums públics i privats, viatges i altre tipus d’activitats. Els principis rectors de la nostra organització són la tolerància, la llibertat, la justícia social, la democràcia i la solidaritat. Han col.laborat i col.laboren en les nostres activitats personalitats com Josep Piqué, Jesús Caldera, Josep Antoni Duran i Lleida, Xavier Trias o Josep Lluís-Carod Rovira