Divendres passat ens va visitar Joan Coscubiela en un dels nostres col·loquis per a socis.

Actualment Coscubiela és diputat i Portaveu al Congrés dels Diputats per Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa i adscrit al Grup Parlamentari de l’Esquerra Plural.

Després d’exercir com a advocat i estar estretament vinculat al món sindical, l’any 2009 la facultat de Dret de l’escola de negocis ESADE el va fitxar com a professor, on no només realitza la tasca de docent sinó que també és l’encarregat de generar un espai de reflexió a partir del món de l’empresa entre els agents socials i els professionals per debatre els reptes actuals d’aquestes relacions, des de les negociacions col·lectives fins als drets sindicals; tot impulsant un nou fòrum de diàleg entorn a les relacions laborals.

El col·loqui va consistir en una petita entrevista inicial i una posterior roda de preguntes dels socis de deba-t.org.