deba-t.org és una associació amb prop de 100 socis, d'entre els quals s'escull l'equip que coordina l'associació.

Actualment, la Junta Directiva de deba-t.org està formada pels següents membres.

Membres de la Junta Directiva

Jaume Ríos
Jaume RíosPresident
Nascut a Barcelona l’any 1992, és politòleg i actualment treballa de consultor en afers públics i relacions institucionals. També és fundador de la plataforma El teu Parlament i analista a la Cadena SER.
Oriol Riera
Oriol RieraVicepresident de comunicació
Nascut a Barcelona el 1995 és estudiant de Dret i ADE a la Universitat Pompeu Fabra. Fundador de Selectes.cat i col·labora a l’start-up Clex.io.
Berta Fernández Rosón
Berta Fernández RosónVicepresidenta de tresoreria
Nascuda el 1994 a Galícia, és estudiant de Dret i Economia a la Universitat Pompeu Fabra i membre de la United Nations Student Association Barcelona.
Miquel Salbanyà
Miquel SalbanyàSecretari General
Nascut el 1995 a Arenys de Mar. Estudiant de Ciències Polítiques i Dret a la UPF. Vincluat a diverses organitzacións, és conferenciant, tallerista i activista sobre qüestions LGTBI+ i masculinitats no hegemòniques.
Patricia Marca
Patricia MarcaVocal
Nascuda a Girona l’any 1993, és estudiant de Dret i ADE a la UPF. Actualment és voluntària a la ONG The South Face. Ha participat en diversos Models de les Nacions Unides i ha realitzat un intercanvi a la Singapore Management University.
Romén Adán
Romén AdánVocal
Nascut a Tenerife el 1997, estudia Ciències Polítiques i de l’Administració Pública a la Universitat Pompeu Fabra.
Núria Vicens
Núria VicensVocal
Nascuda a Igualada l’any 1993, és estudiant a la UPF del Doble grau en Dret i ADE i el Màster Universitari en Advocacia. Col·labora amb la ONG The South Face i va formar part de l’equip guanyador de la Lliga de debat de la Xarxa Vives l’any 2016.
Alejandro Suárez
Alejandro SuárezVocal
Nascut a Las Palmas de Gran Canaria el 1997, és estudiant de Comunicació (Publicitat i Relacions Públiques) a la UPF. Ha col·laborat en diferents programes de ràdio a les Canaries i amb diferents organitzacions polítiques en l’àmbit de la comunicació.

Membres del Consell Assessor

Eduard Vallory
Eduard ValloryPresident del Centre UNESCO de Catalunya i director d'Escola Nova 21
Toni Comín
Toni ComínConseller de Salut. Filòsof i polític català
Carles Campuzano
Carles CampuzanoDiputat de PDC al Congrés
Laia Bonet
Laia BonetJurista i ex Diputada al Parlament pel PSC
Rafa Vilasanjuan
Rafa VilasanjuanExsecretari General de Metges Sense Fronteres i Director d'Anàlisi i Desenvolupament Global de l'ISGlobal de Barcelona
Nacho Corredor
Nacho CorredorPresident Fundador de deba-t.org. Politòleg per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Consultor i analista a LLORENTE & CUENCA.
Gerard Sensat
Gerard SensatFundador de deba-t.org i de bridgingbcn. Politòleg per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
Paris Grau
Paris GrauFundador de deba-t.org. Politòleg per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Responsable de Comunicació de la Facultat Psicologia, Ciències de l'educació i l'Esport a Blanquerna